Gent-Zuid

Gegründet am Mittwoch, 14. November 1973
Club 10621 - District 2130 - Charter-Nr 0

Rotary Gent-Zuid is één van de 5 'Gentse Clubs' en telt ongeveer 50 leden. De club werd gesticht op 24 september 1973 en kreeg de officiële erkenning als Rotary Club op 14 november van hetzelfde jaar.


Rotary Gent-Zuid komt tweemaal per maand samen, meestal op maandag of op donderdag. De vaste vergaderplaats is 't Groenhof in Melle.


Gent-Zuid is een sociaal sterk geëngageerde club met talrijke binnenlandse en internationale projecten gericht op kerndomeinen die verankerd liggen in onze eigenheid en missie.
Armoedbestrijding (met specifieke aandacht voor jeugd), een duurzame wereld, de digitale kloof zijn enkele van onze prioritaire actiedomeinen.
Als u meer wil weten dan nodigen we u uit om via deze webpagina's kennis te maken met sommige van onze activiteiten en projecten; of om rechtstreeks contact op te nemen met ons.


Een jaarlijks hoogtepunt van de club is het Recital Rotary Gent-Zuid, waarbij cultuur gekoppeld wordt aan de permanente noodzaak om financiële middelen te vinden voor de projecten die we ondersteunen.

Een vaste waarde en belangrijke fundraiser sinds 1979. Klik hier om dit jaarlijks hoogtepunt te ontdekken.


Wenst u onze club te leren kennen of te bezoeken, stuur dan gerust een mailtje naar info@rcgentzuid.be

Mitglieder

Aktive Mitglieder 47
- Herren 40
- Damen 7
Paul Harris Fellow 30
Club-Gäste 1
Ehrenmitglieder 3
Andere Kontakte 3

Adresse

S.B.A.T. nv (tav. Katia De Geyter)

Poortakkerstraat 129
Industriezone Poortakker
9051 Sint-Denijs Westrem
Belgien

Kontakte